Estetisk behandling

Laserbehandling

Hudföryngring utan kirurgi

En laserbehandling med Fotona passar dig som vill åstadkomma ett ansiktslyft med mer spänst och fasthet utan kirurgi och med kort återhämtning. Lasern  stimulerar kollagenet vilket gör att huden drar ihop sig och ger ett lyft samt förbättrar hudens struktur , lyster och struktur . Det kan krävas 2-4 behandlingar med ca 6 veckors mellanrum beroende på hudens kvalitet och förutsättningar.

Alla laserbehandlingar utförs av specialistläkare.

Hudföryngring – Skintightening gör man en laser  behandling i olika våglängder både på ytan men även djupare för att stimulerar de djupare strukturer som ger stöd  och stramar åt huden samt förbättrar hudytan. Laser stimulerar hudens kollagen och ger en långsiktig förbättring av huden. Detta är en ljusbehandling och därför ska man skydda huden från ytterligare solbestrålning genom att använda hög solskyddsfaktor första 2-3 månader.

Pris: 3.990 kr
Paketpris 4 behandlingar 12.000 kr

SmoothEye är en behandling som stramar upp huden runt ögonen och reducerar fina linjer och rynkor. Behandlingen passar dig som vill minska påsighet, slapp hud och fina linjer runt ögonen utan kirurgiskt ingrepp.

Pris: 3.250 kr

LipLase med Fotona laser ger fylligare och lenare läppar utan injektioner. Behandlingen ökar läpparnas volym, reducerar rynkor och jämnar till läpparnas struktur. Laserenergin bidrar till att kollagenproduktionen stimuleras och ger en plumpande effekt.

Pris: 1.000 kr
Paketpris 3 behandlingar 2.500 kr

Aknebehandling/akneärr med Fotona laser fungerar så att lasern tränger igenom hudens yta och förstör de bakterier som orsakar akne samtidigt som nybildning av kollagen ökar och  förbättrar hudens struktur och utseende.

Lasern arbetar på samma sätt för att behandla ärrbildning som kan uppstå efter akne.

Pris bestäms vid konsultation.
1.500 – 4.000 kr beroende på område 

Kärlborttagning (Ytliga Blodkärl) i ansiktet.  Effektiv behandling med laser av ytliga blodkärl.

Ytliga blodkärl eller spider veins som det ofta kallas är ofarliga men inte alltid så estetiskt tilltalande. 

Vi på Actis Care Estetik arbetar med en laserbehandling som med några få pulser kan ta bort dina ytliga blodkärl. Behandlingen tar inte mer än några få minuter och beroende på hur ytliga kärl du har så är behandlingen näst intill smärtfri. Dessutom får du njuta av resultatet direkt!

Pris bestäms vid konsultation/Bildkonsultiation.
1.500 -4.000 kr beroende på område.

Bildkonsultation. Skicka en bild på ditt utsatta område i ansiktet direkt till dr. Marios så återkommer han så snart som möjligt med pris på din behandling. En bild tar du enkelt själv med din telefon och skickar till 073-2300 380, antingen som mms eller via whatsApp,

Ärrkorrigering. Minska framträdande ärr med hjälp av laser.
Pris bestäms vid konsultation.
1.500 – 4.000 kr beroende på område 

Snarkbehandling
Klicka här för mer information.

Obs! Just nu erbjuder vi kostnadsfri videokonsultation för flera av våra behandlingar. Prata direkt med dr. Marios.


Få hjälp av våra experter

Vilken behandling som passar dig bäst kan vara svårt att veta. 


En konsultation hos någon av våra experter hjälper dig att hitta rätt metod.
För att boka en tid:

RIng 0732 – 300380
Mejla info@actis-care.se

eller boka direkt.