Estetisk behandling

Laserbehandling

Hudföryngring utan kirurgi

En laserbehandling med Fotona passar dig som vill åstadkomma ett ansiktslyft med mer spänst och fasthet utan kirurgi och med kort återhämtning. Lasern  stimulerar kollagenet vilket gör att huden drar ihop sig och ger ett lyft samt förbättrar hudens struktur , lyster och struktur . Det kan krävas 2-4 behandlingar med ca 6 veckors mellanrum beroende på hudens kvalitet och förutsättningar.

Alla laserbehandlingar utförs av specialistläkare.

Hudföryngring – Skin Tightening  En mild men effektiv laserbehandling som lyfter och stramar upp.  Behandlingen med Fotona 4D laser används internationellt och är känd som ”Skin Tightening” . Med Fotona – laser behandlas huden i olika steg för en uppstramande och hudföryngrande effekt. Det blir som ”ansiktsylft” utan kirurgi där vi ser mycket fina resultat med huden både på ytan och djupet. Laser stimulerar hudens kollagen och ger en långsiktig förbättring av huden.

Att tänka på före och efter behandling med laser

Man ska inte ha ’ny’ solbränna i minst två veckor före behandlingstillfället. Solskyddsfaktor är ett måste både före och efter behandlingen. Om pigmentet i huden är mörkare så dras laserns strålar till det området, behandlingen blir inte lika effektiv och man kan få hyperpigmentering. Eftersom solen torkar ut huden kan behandlingen kännas mer. Detta är en ljusbehandling och därför ska man skydda huden från ytterligare solbestrålning genom att använda hög solskyddsfaktor första 2-3 månader.

Pris: 3.990 kr
Paketpris 4 behandlingar 12.000 kr

SmoothEye med Fotona är en behandling som stramar upp huden och motverkar hängande ögonlock. Behandlingen passar även mycket bra för  mörka ringar och påsighet under ögonen. Huden blir slätare, jämnare och mer elastisk.  

Behandlingen tar ca. 20 minuter. Innan behandlingen bedövas området runt ögonen med salva.  Efter behandlingen kan lite rodnad uppstå på huden och ibland en viss svullnad.  Energin från lasern ökar  kollagen produktionen i huden och ger en uppstramande effekt. Det slutgiltiga resultatet kan ses ca. 3-6 månader efter behandlingen.

Vi rekommenderar 2-3 behandlingar för bästa resultat. För att bibehålla effekten rekommenderas 2 behandlingar/år.  

Pris: 3.250 kr

LipLase med Fotona laser ger fylligare och lenare läppar utan injektioner genom stimulering av kollagen.  Behandlingen ökar läpparnas volym, reducerar rynkor och jämnar till läpparnas struktur.  Behandlingen  är en effektiv metod som utförs på insidan av läpparna, direkt på läpparna samt på läppkonturen och tar ca 15 minuter.   Många som genomför en Fotona 4D för hudföryngring  lägger till LipLase vid behandlingstillfället men kan med fördel även göras som en enskild behandling.

Pris: 1.000 kr
Paketpris 3 behandlingar 2.500 kr

Akne och akneärr behandling med Fotona laser fungerar så att lasern tränger igenom hudens yta och förstör de bakterier som orsakar akne samtidigt som nybildning av kollagen ökar och  förbättrar hudens struktur och utseende.

Lasern arbetar på samma sätt för att behandla ärrbildning som kan uppstå efter akne.

Pris bestäms vid konsultation.
1.500 – 4.000 kr beroende på område 

Kärlborttagning (Ytliga Blodkärl) i ansiktet.  Effektiv behandling med laser av ytliga blodkärl.

Ytliga blodkärl eller spider veins som det ofta kallas är ofarliga men inte alltid så estetiskt tilltalande. 

Vi på Actis Care  arbetar med  laserbehandling som med några få pulser kan ta bort dina ytliga blodkärl. Behandlingen tar inte mer än några få minuter och beroende på hur ytliga kärl du har så är behandlingen näst intill smärtfri. Dessutom får du njuta av resultatet direkt!

Pris bestäms vid konsultation.
1.500 -4.000 kr beroende på område.

Ärrkorrigering. Minska framträdande ärr med hjälp av laser.
Pris bestäms vid konsultation.
1.500 – 4.000 kr beroende på område 

Snarkbehandling
Klicka här för mer information.

 

 

Få hjälp av våra experter

Vilken behandling som passar dig bäst kan vara svårt att veta. 


En konsultation hos någon av våra experter hjälper dig att hitta rätt metod.
För att boka en tid:

RIng 0732 – 300380
Mejla info@actis-care.se

eller boka direkt.