Estetisk behandling

Plexr Plus

Många människor har överflödig hud på ögonlocken som gör att ögonen ser trötta och åldrade ut. Flertalet undviker att genomgå ögonlocksplastik eftersom de känner obehag inför ett kirurgiskt ingrepp.

Ögolockslyft med hjälp av PlexrPlus görs utan kirurgiskt ingrepp och man använder då varken skalpell eller laser för att ta bort överflödig hud.

Din naturliga skönhet utan kirurgiskt ingrepp.

Plexr är en icke-kirurgisk behandling som erbjuder ett effektivt alternativ till kirurgiska ingrepp som blepharoplasty (ögonlockskorrigering), ansikts- / nacklyft och ärr.

Plexr skapar en plasmavåg för att stimulera ögonblicklig sammandragning och åtdragning av huden i en process som tar 2-4 veckor.

Några av änvändningsområden för Plexr Plus

  • Ögonlockslyft
  • Lyft av ansikte, nacklinje m.m.
  • Fläckar
  • Hyperpigmentering
  • Rynkor
  • Cystor
  • Vårtor
  • Ärr

Snabb läkning och återhämtning

Behandling

Plexr är en icke-kirurgisk behandling som erbjuder ett effektivt alternativ till kirurgiska ingrepp som blepharoplasty (ögonlockskorrigering), ansikts- / nacklyft och ärr. ​

Behandlingen tar cirka 30- 60 minuter. Man lägger en speciell bedövningssalva cirka 30- 40 minuter före. De flesta ser märkbart resultat efter den första behandlingen.

Det går att upprepa behandlingen 1-3 gånger med 4-6 veckors mellanrum beroende på huden som behandlas. Skorporna faller av och försvinner inom 5-7 dagar och återhämtningstiden är 1- 2 veckor. Man kan lägga på färgad kräm direkt efter behandlingen och kan återgå till arbetet i princip samma dag. Studierna har visat att resultat håller i cirka 4-5 år.

Frågor och svar Plexr Plus

Vilka åtgärder/steg skiljer sig metoden från traditionell kirurgi?

Behandlingen avlägsnar snabbt överflödig hud säkert och effektivt samtidigt som nybildning främjas.


Gör det ont?

Nej, du får en smärtstillande kräm som stryks på behandlingsområdet ca 45 min före behandling. Du kan känna en lätt värmekänsla beroende på hur känslig man är.

Finns det några biverkningar?

PlexrPlus är mycket säkert då instrumentet endast har en ytlig verkningsmekanism.

De olika stegen vid efterbehandlingen bör följas korrekt för att uppnå bästa resultat. Efterbehandlingen är kortare jämfört med traditionella kirurgiska metoder.

Hur många behandlingar krävs för att uppnå ett fullgott resultat?

Minst 2-4 behandlingar krävs beroende på hudens ljustyp och slapphet.

Hjälp av våra experter

Vilken behandling som passar dig bäst kan vara svårt att veta. En konsultation hos någon av våra experter hjälper dig att hitta rätt metod. För att boka en tid ring 040 – 60 765 60.