top of page
laser_edited_edited_edited.jpg

ESTETISKA BEHANDLINGAR

På Actis Care erbjuder vi ett stort utbud utav estetiska behandlingar. Läs nedan för mer information gällande våra behandlingar.

ÖGONLOCKSPLASTIK

Ögonlocksplastik är något vi på Actis Care har stor erfarenhet av. Du kan välja att operera övre eller undre ögonlocken eller båda två samtidigt.

Ögonlocksplastik är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen för att åstadkomma ett piggare och fräschare utseende.

De är en viktig del av kroppen eftersom det är något av det första vi ser hos en annan människa. Muskulaturen runt ögat blir svagare med åldern vilket kan få ögonlocken att hänga och dina ögon att se mindre och tröttare ut. Dessa förändringar kring ögat får många att se äldre ut än de känner sig och då är ögonlocksplastik räddningen. Operationen görs i lokalbedövning.

Ogonlock-1-ozy59di45kwqx7e4cqy0m6txbbgodxcnvq2wr9dglk.png

BOTOX

Vanligtvis utförs Botox behandling på befintliga rynkor och linjer. Men kan även göras som en förebyggande behandling om man har anlag att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur.

Botulinumtoxinet får musklerna i det lokala området att slappna av vilket gör att huden slätas ut och rynkorna blir mindre framträdande.

Botox ger ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Uppkomsten av djupa rynkor minskar. Rynkor i ansiktet, speciellt i pannan och mellan ögonbrynen, kan göra att du både ser arg, trött och äldre ut.

LASERBEHANDLING

En laserbehandling med Fotona passar dig som vill åstadkomma ett ansiktslyft med mer spänst och fasthet utan kirurgi och med kort återhämtning. Lasern  stimulerar kollagenet vilket gör att huden drar ihop sig och ger ett lyft samt förbättrar hudens struktur , lyster och struktur . Det kan krävas 2-4 behandlingar med ca 6 veckors mellanrum beroende på hudens kvalitet och förutsättningar.

Alla laserbehandlingar utförs av specialistläkare.

Ansiktslyft-utan-kirurgi-oy0h2jv37q3qcdnspbbcuruzbz5jxn5u5ud3deepfs.png

PLEXRPEN

Plexr Pen  är en icke-kirurgisk behandling som erbjuder ett effektivt alternativ till kirurgiska ingrepp.

Behandlingen tar cirka 30- 60 minuter.

Det finns en mängd olika typer av så kallade leverfläckar eller bruna prickar. Dessa är väldigt vanligt förekommande och de flesta är dessutom helt ofarliga.

Det finns även hudförändringar, leverfläckar eller vårtor  som man  vill ta bort av estetiska skäl. Eller för att de skapar irritation på grund av sin placering.

Har man födelsemärken som växer, kliar, ändrar form eller färg skall man kontakta sin vårdcentral eller hudläkare. 

Ogonlock-2-ozy58vn6jq8asm429183stc60zwpbodrh9oon03xvs.png
bottom of page